Natuurlijk tuinieren!
06 - 547 58 778
maandag - zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

Over mij

Mijn naam is Sikko Hoekstra. Mijn passie is tuinen, maar vooral ook andere mensen laten ervaren hoe leuk en bijzonder de natuur in de tuin kan zijn. Ik werk inmiddels 18 jaar als zelfstandig hovenier, ben in het bezit van mijn middelbare tuinbouwschool diploma, heb het diploma voor ecologisch hovenier diverse cursussen gevolgd, o.a vijvers, houtbouw, bestrating, uitwerpen, dak en gevelbegroeiing etc.

Mijn visie is: Een groene omgeving te creëren waarin mensen planten en dieren samen kunnen verblijven.

Wat kan ik voor U betekenen?

·         Maken van een creatief tuinontwerp;

·         Samenstellen van beplantingsplannen;

·         Het aanleggen of renoveren van uw tuin;

·         Onderhouden van uw tuin op afroep of in een onderhoud abonnement;

·         Adviseren;

·         Workshops en lezingen.

Mijn specialiteit is het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van natuurrijke tuinen

Mijn werkgebied is Noord en midden Nederland.