Natuurlijk tuinieren!
06 - 547 58 778
maandag - zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

Onderhoud

Een mooie tuin heeft onderhoud nodig. Tilia Hoveniers helpt u bij goed onderhoud van uw tuin. Gaat u graag zelf aan de slag en heeft u af en toe wat advies en hulp nodig? Of wilt u zich helemaal geen zorgen maken om het onderhoud? Hoe groen uw vingers ook zijn, Tilia Hoveniers biedt altijd een passend onderhoudspakket. Van ondersteunend tot volledig onderhoud.

Tilia Hoveniers heeft de volgende pakketten voor tuinonderhoud:

Eénmalig voor eenmalig project

Heeft uw tuin eenmalig een opknapbeurt of onderhoud nodig? Tilia beschikt over alle kennis en machines om uw tuin weer in perfecte staat te brengen.

Vakantieservice onderhoud tijdens uw vakantie

Tijdens uw vakantie kunt u het onderhoud van uw tuin aan ons overlaten. Bij thuiskomst geniet u gelijk weer volop van uw tuin.

Standaard 2x per jaar (voorjaar en najaar)

In het standaardpakket krijgt uw tuin een grote onderhoudsbeurt in het voorjaar en najaar. De belangrijkste werkzaamheden zijn: het snoeien van heesters, scheren van hagen, terugknippen van vaste planten en het afvoeren van het groenafval.

Standaard + 3x per jaar (voorjaar, zomer en najaar)

Gelijk aan pakket ‘standaard’ met daarbij een grote onderhoudsbeurt in de zomer.

Intensief 5x per jaar (om de maand, behalve in de winter)

Vijf maal per jaar verzorgen wij de benodigde werkzaamheden in uw tuin. Vergeleken met het standaard pakket komen we vaker én bestaat de mogelijkheid extra taken uit te voeren, zoals het wegnemen van uitgebloeide bloemen en bestrijding van groene aanslag (alg) van uw terras.

Vast onderhoud 15x per jaar (om de 3 weken, behalve de wintermaanden)

Met dit pakket ziet uw (bedrijfs)tuin er het hele jaar perfect uit. Ongeveer elke drie weken komen wij langs om uw tuin te verzorgen. Grovere werkzaamheden zoals het snoeiwerk en kleine klussen zoals onkruid verwijderen, monitoren van ziektes en plagen en constant bijwerken van heesters en vaste planten worden voor u gedaan.

Vast onderhoud+ ca. 25x per jaar

Gelijk aan het pakket ‘vast onderhoud’ plus het onderhouden van uw gazon. In de maanden maart tot en met november komen wij wekelijks langs voor het maaien, bemesten en onkruidvrij houden van uw gras.

 

Heeft u specifieke wensen? Wij maken graag een onderhoudsplan op maat voor u. (