Natuurlijk tuinieren!
06 - 547 58 778
maandag - zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

Tuinaanleg

Tuinen aanleggen is een mooi vak. Het team van Tilia Hoveniers geniet van elk project waarbij zij tuinen aanleggen. Wat mag u verwachten als wij voor u aan de slag gaan?

Niet alleen vooraf, maar ook tijdens de tuinaanleg zijn goede ideeën onmisbaar. De mensen van Tilia Hoveniers zijn specialisten en hebben altijd goede oplossingen en ideeën bij de aanleg van uw tuin. Bent u op zoek naar een tuinontwerp, bekijk dan ook onze projecten

Tuinaanleg kosten

De tuinaanleg kosten variëren natuurlijk per tuinontwerp. Duurzaamheid is de wortel bij de tuin die Tilia Hoveniers voor u aanlegt. Dit betekent dat we degelijke materialen gebruiken met een lange levensduur. Bij de tuinaanleg kosten houden we op die manier al rekening met uw portemonnee op langere termijn. U wilt toch zo lang mogelijk genieten van uw investering?

Heldere afspraken & garantie

Eén vast team werkt van begin tot eind aan één project. U ziet dus altijd bekende gezichten in uw tuin en weet wie u aan kunt spreken. Met uw vragen, opmerkingen of ideeën kunt u altijd bij hen terecht.

Tilia Hoveniers is Tuinkeur gecertificeerd. Dit onafhankelijke kwaliteitskeurmerk garandeert u kwaliteit en garantie.

Wij staan voor ons werk en geven daar garantie op.